Creare Aplicatii Software

Personalizate Botosani

Avantajele utilizarii aplicatiilor software dezvoltate la comanda:
 • Un nivel inalt de automatizare a activitatii
 • Cresterea vizibila a eficientei afacerii
 • Mai mult control prin eliminarea erorii umane
 • Imbunatatirea relatiei cu clientii
 • Folosim ultimile tehnologii si garantam mentenanta pe termen nelimitat
 • Suport pentru proiectare si implementare aplicatie prin manager de proiect dedicat
aplicatii software botosani
aplicatii software botosani

Adaptarea la noile conditii si cresterea eficientei afacerii prin aplicatii custom sunt esentiale pentru afacerea ta.Punem impreuna viziunea ta si experienta noastra pentru a adapta tehnologiile si pentru a creste afacerea si veniturile companiei tale. Raspundem exact la asteptarile si nevoile tale si ale clientilor tai. Tipuri de aplicatii create de catre colegii nostri specializati in Programare web:

 • Aplicatii web de tip CRM, programate personalizat
 • Aplicatii personalizate pentru eficientizarea managementului vanzarilor
 • Aplicatii pentru gestionarea si trimiterea automata de mesaje prin SMS (integrate prin API in alte aplicatii web based).
 • Creare aplicatii web based pentru managementul proiectelor si al taskurilor
 • Crearea de diverse aplicatii web pentru monitorizarea activitatii angajatilor
 • Dezvoltare aplicatii web de pontaj
 • Programe de facturare si aplicatii de gestionare a facturilor sau/si a comenzilor
 • Aplicatii web de scanare si preluare automata de date de pe internet
 • Aplicatii web de automatizare a diverselor activitati online
 • Crearea de aplicatii pentru managementul evenimentelor sau al rezervarilor si gestionarea eficienta a acestora
 • Crearea de aplicatii web automatizate pentru facilitarea retentiei clientilor
 • Aplicatii web pentru stabilirea si analiza preturilor
 • Alte aplicatii personalizate (custom), programate web based in functie de solicitarile transmise din partea beneficiarilor

PERSONALIZAT

Elementele pe care le realizam sunt personalizate si adaptate conform cerintelor fiecarui proiect

VECTORIAL

Constructia vectoriala a materialelor permite redimensionarea acestora la orice rezolutie, fara a se pierde din calitate

CREAT DE ARTIST

Conceptele grafice realizate de agentia noastra sunt gandite si create de artisti cu experienta in creatia grafica

ATRACTIV

Alege sa captezi atentia clientilor din primul moment. Alege crearea unei identitati vizuale solide

Etape Creare Magazin Online

Acestea sunt etapele crearii unui magazin online de catre echipa Mars Software

analiza realizare site web botosani

1. Analiza proiectului

comunicare, definire proiect, obiective, definire public tinta, analiza competitie

Aceasta este etapa preliminara si totodata una dintre cele mai importante. In analiza proiectului, echipa Mars Software poarta o discutie aprofundata cu clientul, astfel incat ambele parti sa ajunga la consens cu privire la tintele proiectului si modalitatea prin care acestea se vor atinge. Astfel, se pot stabili care sunt obiectivele si de asemenea identifica publicul tinta. Etapa continua cu analiza competitiei si identificarea punctelor slabe ale acestora, astfel incat, in momentul lansarii, proiectul clientului nostru sa fie publicat cu prima sansa pe piata.

creare magazin online botosani

2. Platforma E-Commerce

varianta optima, functii specifice, performanta, ui/ux

Avand toate detaliile bine stabilite, managerul de proiect decide care este cea mai potrivita platforma e-commerce disponibila, astfel incat rezultatul final sa ofere cel mai bun raport intre experienta utilizatorului si performanta. Clientului i se explica diversele optiuni disponibile precum si varianta optima. Printre cele mai populare platforme e-commerce, regasim Prestashop, WooCommerce sau Magento. Toate cele mentionate au avantaje si dezvantaje si fiecare dintre cele 3 poate reprezenta varianta optima pentru un anumit proiect. Totul se rezuma la complexitatea magazinului online, la performanta, la design si la functiile specifice.

web development botosani

3. Web Development

programare, dezvoltare functionalitati, implementare, adaugare continut

Avand design-ul aprobat atat de echipa cat si de client, este momentul ca site-ul sa devina functional si pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe orice dispozitiv, fie ca este vorba de desktop sau de telefon mobil. Pentru a realiza acest lucru, web developer-ul de proiect scrie sute de linii de cod, folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL. Un site complet functional, cu un design superb, nu isi atinge obiectivul daca nu are si continut pe masura. Un magazin complet functional, cu un design superb, nu isi atinge obiectivul daca nu are si continut pe masura. Echipa Mars Software sfatuieste clientul asupra celui mai potrivit continut, apoi il adauga si implementeaza in magazin intr-un mod cat mai lizibil si intuitiv pentru utilizator.

4. Lansarea magazinului

incarcare pe host, actualizare domeniu web, promovare si mentenanta

In acest moment procesul de creare magazin online este finalizat, ramanand sa fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Astfel, sunt necesare un host, pe care sa fie incarcate fisierele site-ului si un domeniu web bine ales, care sa faciliteze accesul. Ingredientele crearii unui magazin online de succes sunt design-ul, functionalitatea, continutul dar si numarul de utilizatori. Un magazin fara utilizatori, nu este nimic altceva decat o adunatura de biti incarcata pe un server. Astfel, orice magazin va avea nevoie de o campanie de promovare bine gandita. De asemenea, pentru a elimina posibilitatea aparitiei de erori tehnice, serviciile de mentenanta sunt recomandate.