Creare Branding, Identitate vizuala

Elemente grafice Botosani

Succesul afacerii tale va fi decis de abilitatea companiei de a atrage si retine clienti. Identitatea vizuala este unul dintre principalii factori ce vor determina clientii sa te aleaga pe tine in detrimentul competitiei. Prin crearea unei imagini ce transmite incredere, profesionalism si pasiune, te vei asigura ca afacerea ta va fi intotdeauna cea care atrage si retine clientii.

Identitatea vizuala este colectia tuturor elementelor pe care o companie le creeaza cu scopul de a se expune in cea mai buna lumina in fata clientilor. Aceasta imagine a brand-ului te va face usor de recunoscut.

Identitatea viazuala este fundatia ce creeaza legatura dintre companie si clienti, cea care determina felul in care clientii tai te vor percepe.

Elemente ce fac parte din identitatea vizuala a unei firme sunt: font-uri, culori, imagini, logo, carti de vizita, bannere, documente oficiale, materiale de ambalare si impachetare, materiale promotionale personalize, orice alt material ce expune imaginea companiei.

Anumiti stimuli vizuali activeaza o parte a creierului asociata cu identitatea personala. Prin urmare, pentru a construi o identitate puternica, vor fi necesare luarea de decizii adecvate in ceea ce priveste conceperea identitatii vizuale.

Este important sa stabilim cine este firma ta, ce reprezinta brand-ul pe care doresti sa il creezi si care va fi mesajul transmis de imaginea afacerii tale. Acestea sunt determinate de factori cheie, precum: misiunea, valorile, personalitatea si vocea brand-ului.

Identitatea vizuala trebuie sa reprezinte fidel esenta companiei si sa transmita emotiile brand-ului. Trebuie sa lasi o impresie care sa rezoneze si sa ramana in mintea clientilor tai.

PERSONALIZAT

Elementele pe care le realizam sunt personalizate si adaptate conform cerintelor fiecarui proiect

VECTORIAL

Constructia vectoriala a materialelor permite redimensionarea acestora la orice rezolutie, fara a se pierde din calitate

CREAT DE ARTIST

Conceptele grafice realizate de agentia noastra sunt gandite si create de artisti cu experienta in creatia grafica

ATRACTIV

Alege sa captezi atentia clientilor din primul moment. Alege crearea unei identitati vizuale solide

Etape Creare Magazin Online

Acestea sunt etapele crearii unui magazin online de catre echipa Mars Software

analiza realizare site web botosani

1. Analiza proiectului

comunicare, definire proiect, obiective, definire public tinta, analiza competitie

Aceasta este etapa preliminara si totodata una dintre cele mai importante. In analiza proiectului, echipa Mars Software poarta o discutie aprofundata cu clientul, astfel incat ambele parti sa ajunga la consens cu privire la tintele proiectului si modalitatea prin care acestea se vor atinge. Astfel, se pot stabili care sunt obiectivele si de asemenea identifica publicul tinta. Etapa continua cu analiza competitiei si identificarea punctelor slabe ale acestora, astfel incat, in momentul lansarii, proiectul clientului nostru sa fie publicat cu prima sansa pe piata.

creare magazin online botosani

2. Platforma E-Commerce

varianta optima, functii specifice, performanta, ui/ux

Avand toate detaliile bine stabilite, managerul de proiect decide care este cea mai potrivita platforma e-commerce disponibila, astfel incat rezultatul final sa ofere cel mai bun raport intre experienta utilizatorului si performanta. Clientului i se explica diversele optiuni disponibile precum si varianta optima. Printre cele mai populare platforme e-commerce, regasim Prestashop, WooCommerce sau Magento. Toate cele mentionate au avantaje si dezvantaje si fiecare dintre cele 3 poate reprezenta varianta optima pentru un anumit proiect. Totul se rezuma la complexitatea magazinului online, la performanta, la design si la functiile specifice.

web development botosani

3. Web Development

programare, dezvoltare functionalitati, implementare, adaugare continut

Avand design-ul aprobat atat de echipa cat si de client, este momentul ca site-ul sa devina functional si pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe orice dispozitiv, fie ca este vorba de desktop sau de telefon mobil. Pentru a realiza acest lucru, web developer-ul de proiect scrie sute de linii de cod, folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL. Un site complet functional, cu un design superb, nu isi atinge obiectivul daca nu are si continut pe masura. Un magazin complet functional, cu un design superb, nu isi atinge obiectivul daca nu are si continut pe masura. Echipa Mars Software sfatuieste clientul asupra celui mai potrivit continut, apoi il adauga si implementeaza in magazin intr-un mod cat mai lizibil si intuitiv pentru utilizator.

4. Lansarea magazinului

incarcare pe host, actualizare domeniu web, promovare si mentenanta

In acest moment procesul de creare magazin online este finalizat, ramanand sa fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Astfel, sunt necesare un host, pe care sa fie incarcate fisierele site-ului si un domeniu web bine ales, care sa faciliteze accesul. Ingredientele crearii unui magazin online de succes sunt design-ul, functionalitatea, continutul dar si numarul de utilizatori. Un magazin fara utilizatori, nu este nimic altceva decat o adunatura de biti incarcata pe un server. Astfel, orice magazin va avea nevoie de o campanie de promovare bine gandita. De asemenea, pentru a elimina posibilitatea aparitiei de erori tehnice, serviciile de mentenanta sunt recomandate.